2023-03-13 08:19:56
Φωτογραφία για Ο σχεδιασμός του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν...



Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ. 

Τι ισχύει για την Φαίη Σκορδά, την Μαρία Μπακοδήμου και τους Αταίριαστους του χρόνου;

Σύμφωνα με την εκπομπή OPEN Weekend, η Φαίη Σκορδά παραμένει και την επόμενη σεζόν πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές και η εκπομπή της θα βγαίνει κανονικά στον αέρα λίγο πριν τις 10 παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για μετακίνηση στην μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ έχει ένα δυνατό συμβόλαιο με όρους που πολύ δύσκολα να αλλάξουν. Άλλωστε η εκπομπή Πρωινό μας από τις γιορτές και μετά έχει ανέβει στην τηλεθέαση του σε σύγκριση με το πρώτο μισό.

Όσον αφορά τώρα του Αταίριαστους, μπορεί να μην διανύουν μια καλή χρονιά σε άποψη τηλεθέασης, ο σταθμός του Φαλήρου όμως τους πιστεύει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν στην ζώνη 12-2. Oι ίδιοι ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δέχθηκαν προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Μαρία Μπακοδήμου ωστόσο έχει πολλά ερωτηματικά. Η συνεργασία της με τον σταθμό δεν ξεκίνησε όπως τα είχαν συμφωνήσει, καθώς  η ξαφνική μετακίνησή της από το  καθημερινό ατο Σαββατοκύριακο,  δεν ήταν και απόλυτα επιτυχημένη.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο να ξέρουν και οι δύο πλευρές τι θα κάνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το σενάριο πάντως του Σαββατοκύριακου δεν υφίσταται καθώς το κανάλι του Φαλήρου δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη ζώνη την νέα σεζόν.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ