2023-03-19 16:00:05
Φωτογραφία για Απο τον ΣΚΑΙ στον ALPHA;
Οι υπεύθυνοι του ALPHA σχεδιάζουν ήδη το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δίνοντας έμφαση στην εγχώρια μυθοπλασία. Σ' αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουν οι σειρές «O Παράδεισος των κυριών», «Σασμός» και «Μην αρχίζειςτη μουρμούρα», ενώ σε πρώτη φάση δύο νέες θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Η δραματική σειρά «O γιατρός», σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, και η πολυσυζητημένη επιστροφή μίας εμβληματικής σειράς από το παρελθόν. Αυτή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «MyTV», «Οι Πανθέοι», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Τάσου Αθανασιάδη. Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει ο Βασίλης X. Σπηλιόπουλος (σ.σ.: «Σασμός»), η σκηνοθεσία θα ανήκει πιθανότατα στην Κατερίνα Φιλιώτου (σ.σ.: «Αυτή η νύχτα μένει»), ενώ η παραγωγή φέρει τη σφραγίδα του Γιάννη Καραγιάννη.

Ακόμη, το όνομα του Γιάννη Μπέζου φιγουράρει έντονα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συμφωνία μεταξύ του σταθμού και του παραγωγού είναι για τη δημιουργία 100 επεισοδίων και η προβολή θα είναι δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απίστευτο γκολ στη Χιλή!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απίστευτο γκολ στη Χιλή!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ