2023-03-20 13:47:04
Φωτογραφία για Mικρούτσικος για την εκπομπή της Παπίλα: «Ό, τι πιο παλιό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην TV»
Την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 σχολίασαν σήμερα (20/3) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είδα την εκπομπή και είναι ό, τι πιο παλιό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Το παμπάλαια είναι μια πραγματικότητα. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια...», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Μου αρέσει το χαμόγελό της αλλά από κει και πέρα μην χάνει και την επαφή με την πραγματικότητα. Είπε ότι περνάνε πάρα πολύ καλά αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι ότι εμείς που τη βλέπαμε δεν περνούσαμε καλά. Το λέει και το τραγούδι αλλά δεν κάνουμε εφαρμογή τραγουδιού αλλά εφαρμογή τηλεόρασης.

Πρέπει να περνάει και ο κόσμος καλά. Αυτό φαίνεται και ποσοτικά και ποιοτικά. Όλα αυτά που έχω πει είναι μέρος εποικοδομητικής κριτικής. Δεν έχω τίποτα με κανέναν ούτε με τον ΑΝΤ1. Η ίδια μου είναι συμπαθέστατη αλλά από την άλλη μεριά ήταν ένα μηδενικό».

Σε άλλο σημείο είπε ο παρουσιαστής: «Πριν από αυτή την εκπομπή είναι το "Καλύτερα δεν γίνεται" στον Alpha και μετά στον ΑΝΤ1 είναι το "Παλιότερα δε γίνεται"».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ