2023-03-21 15:30:07
Φωτογραφία για Νέο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV» μετά την προκήρυξη των θεματικών αδειών... - Αλλάζει όνομα;
Σε μικρό αλλά υπολογίσιμο παίκτη της τηλεοπτικής αγοράς έχει μετατραπεί το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV» του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η τηλεθέαση του καναλιού που μεταδίδει το σήμα του με προσωρινό καθεστώς θεματικού καναλιού ψυχαγωγικού χαρακτήρα είναι σταθερά άνω του 2,5%. 

Ο CEO του σταθμού όπως και του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης έχει αποφασίσει ως προσωρινή λύση την προβολή από το κανάλι μεγάλων επιτυχιών του ΑΝΤ1 από το παρελθόν και ξένων σειρών και ταινιών.

Οι μεγάλες αλλαγές τοποθετούνται χρονικά για αρκετά αργότερα όταν θα προκηρυχθούν οι θεματικές άδειες όπου θα υπάρξουν και διευκρινήσεις για το καθεστώς λειτουργίας των θεματικών καναλιών. 

Θα μπορούν για παράδειγμα να μεταδίδουν ψυχαγωγικές εκπομπές στις οποίες όμως θα υπάρχει και δημοσιογραφική συνδρομή; Υπενθυμίζεται πως λόγω του ιδιόμορφου τωρινού καθεστώτος το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV» δεν μεταδίδει καμία ζωντανή εκπομπή ενώ δεν μεταδόθηκαν καν αγώνες του Μουντιάλ καθώς οι άλλοι καναλάρχες προειδοποίησαν στο παρασκήνιο πως εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα προσέφευγαν στο ΕΣΡ. 

Μετά την προκήρυξη των θεματικών αδειών αναμένεται και η μετονομασία του σταθμού. 

Επικρατέστερο όνομα παραμένει το ANTENNA 2 αν και είχε διαφημιστεί και το neontv όπου και αποσύρθηκε μιας και έρευνα που είχαν στα χέρια τους δεν άρεσε καθόλου. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ