2023-03-23 17:19:14
Φωτογραφία για Μετρό Θεσσαλονίκης: Διαδρομές το 2024 με 40 συρμούς/ώρα – Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο
Οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές διέλευσης συρμού θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο είπε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό

Τον Απρίλιο ξεκινούν οι δοκιμαστικές διαδρομές διέλευσης συρμού του μετρό Θεσσαλονίκης τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Νίκος Ταχιάος.

Σημείωσε ότι σήμερα φθάνουν στο σταθμό Μετρό Βενιζέλου για επανατοποθέτηση ακριβώς στα σημεία που είχαν εντοπιστεί, οι πρώτες αρχαιότητες που είχαν αποσπαστεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες κατασκευής του σταθμού.

Ο κ. Ταχιάος επισήμανε ακόμη ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη συχνότητα δρομολογίων: « Στη Θεσσαλονίκη θα έχει συρμό σε κάθε σταθμό κάθε 1,5 λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι ανά κατεύθυνση, ανά ώρα, θα μπορούν να κινούνται 40 συρμοί» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ήδη έχει αναφερθεί σε παράδοση του έργου στις 31 Δεκεμβρίου του 2023.

Για τα εισιτήρια ξεκαθάρισε ότι θα έχουν πολύ μικρή απόκλιση στην τιμή από το εισιτήριο του ΟΑΣΘ, ενώ μπορεί και να είναι ακόμη και στην ίδια τιμή. Σημειώνεται πως το εισιτήριο που χρησιμοποιεί κάποιος στο Μετρό θα ισχύει και για μετακίνηση με τα αστικά λεωφορεία.

typosthes.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ