2023-04-10 18:54:02
Φωτογραφία για Το μεγαλύτερο έργο της δημοτικής αρχής, είναι η οικονομική εξυγίανση του Δήμου Ξηρομέρου. Είναι μια πραγματικότητα που δεν διατάσσεται, δεν έρχεται με ευχολόγια και δεν είναι φαινόμενο. Προκύπτει κατόπιν συνετής οικονομικής διαχείρισης και μόνο.
Κολάζ δυο χαρακτηριστικών εικόνων, που σημειολογικά περιγράφουν τους δύο κόσμους, τις δύο νοοτροπίες που συγκρούονται σήμερα στον Δήμο Ξηρομέρου, που κάποιοι τον θέλουν να μείνει καθηλωμένος στη μιζέρια και στην υπανάπτυξη.

Το μεγαλύτερο και πιο χειροπιαστό έργο της δημοτικής αρχής του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, είναι η οικονομική εξυγίανση του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία ομολογείται απ' όλους και κανείς δεν την έχει αμφισβητήσει.. Φυσικά η οικονομική εξυγίανση δεν διατάσσεται, δεν έρχεται με ευχολόγια και δεν είναι φαινόμενο. Προκύπτει κατόπιν συνετής οικονομικής διαχείρισης και μόνο.

Είναι το έμπρακτο αποτέλεσμα των καθαρών λογαριασμών και των πραγματικά καθαρών χεριών.

Τα νούμερα των οικονομικών του Δήμου έρχονται απλά και επιβεβαιώνουν αυτό που σήμερα συμβαίνει, το οποίο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον χρεοκοπημένο Δήμο του Σεπτεμβρίου του 2019.


Είναι πολύ σημαντικό για κάθε Δήμο να είναι υγιής στα οικονομικά του, ώστε να μπορεί να προχωρά μπροστά.

Η καλή οικονομική κατάσταση αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να περισσεύουν οικονομικοί πόροι για:

            Να γίνονται μελέτες για τομείς που στο Δήμο Ξηρομέρου δεν είχε ασχοληθεί ποτέ κανείς και υπήρχε πραγματική ένδεια ύπαρξης μελετών. Δίχως ύπαρξη μελετών δεν μπορείς να διεκδικήσεις χρηματοδοτήσεις έργων από τις διάφορες δράσεις που τρέχουν και έτσι να μπορέσεις να φτιάξεις τις υποδομές που σου λείπουν.

   

         Να λύνονται θέματα καθημερινότητας και ποιότητας της ζωής των δημοτών, όπου εδώ είναι η αλήθεια απαιτείται ακόμα περισσότερη προσπάθεια και πιθανόν καλύτερη οργάνωση.

        Να στήνονται σωστές και πλήρεις υπηρεσίες στον Δήμο Ξηρομέρου, με έλευση μονίμων υπαλλήλων, με καλύτερη οργάνωση και αποδοτικότητα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν γινόταν και εδώ ο δρόμος θα είναι μακρύς, αλλά ακολουθείται ήδη.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο STAR η Τσολάκη;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο STAR η Τσολάκη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ