2023-04-19 15:00:07
Φωτογραφία για Νέα πολλά υποσχόμενη σειρά στον ΑΝΤ1 -  Μάθε τα πάντα γι'αυτήν
Σε περαιτέρω ενίσχυση της prime time με νέα δυνατή πρόταση μυθοπλασίας προχωρά ο ΑΝΤ1 ενόψει της προσεχούς σεζόν. Μετά τις «Ψυχοκόρες», τη «Μάγισσα» και τον δεύτερο κύκλο των «Παγιδευμένων», που αναμένονται στο νέο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 ανεβάζει ταχύτητα στη μυθοπλασία και γίνεται… «Ενας από εμάς».

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς, η οποία βασίζεται στο αργεντίνικο σίριαλ «El primero de nosotros» της Viacom International, που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 στο Telefe.

Όπως αναφέρει η Reallife, πρόκειται για σύγχρονη σειρά δραμεντί που εστιάζει σε μια παρέα έξι στενών φίλων γύρω στα 40, η ζωή των οποίων ανατρέπεται όταν ένας εξ αυτών διαγιγνώσκεται με σοβαρή και ανίατη ασθένεια. Τα νέα σοκάρουν τα μέλη της παρέας και αλλάζουν τον τρόπο που βιώνουν τη ζωή τους και τις σχέσεις τους.

Την παραγωγή της σειράς «Ενας από εμάς» έχει αναλάβει η ΑΝΤ1 Studios, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Η αναζήτηση των 40άρηδων πρωταγωνιστών έχει ξεκινήσει, ενώ δεν αποκλείεται για τη σειρά «Ενας από εμάς» να προταθεί ρόλος και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ