2023-04-29 14:00:04
Φωτογραφία για Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ στην ΕΡΤ1: Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με το κύκλωμα εμπορίας οργάνων – Ένας ανελέητος αγώνας αρχίζει!
Η μυστηριώδης εξαφάνιση του μικρού Μπερκ από το νοσοκομείο αναγκάζει τον Φίλιππο να επιστρέψει άρον-άρον από το εξοχικό μέρος όπου έχουν πάει με τη Μαριτίνα, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από όλους και από όλα. Η Μπελού αποφασίζει να του μιλήσει, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στον αδελφό της. Όσο περισσότερα όμως ανακαλύπτει ο Φίλιππος τόσο πιο πολύ βάζει τον εαυτό του και τους γύρω του σε κίνδυνο.

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στα δύο νέα επεισόδια της συγκλονιστικής δραματικής σειράς «Ο όρκος ΙΙ», που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 22:00.

Ένας γιατρός έρχεται αντιμέτωπος μ’ ένα κύκλωμα εμπορίας οργάνων Η ζωή του ανατρέπεται…

Ένας ατελείωτος αγώνας ξεκινά…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, στις 22:00  

Επεισόδιο 3ο: «Ο χρόνος και το φως»

Ο Φίλιππος προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Μαριτίνας, η οποία μέρα με τη μέρα απομακρύνεται
. Η Θάλεια Μελά έρχεται κοντά με την Μπελού Αλμπάσα και της προτείνει να προσέχει τον αδερφό της όσο εκείνη θα είναι στη δουλειά. Η Εριέττα μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ραφαήλ και προσπαθεί να τον προσεγγίσει, ενώ εκείνος το αποφεύγει. O Φίλιππος θέλει να πάρει τη Μαριτίνα και να αποδράσουν στην εξοχή, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός στο νοσοκομείο ανατρέπει την κατάσταση.

Επεισόδιο 4ο: «Η απουσία»

Ο Φίλιππος προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη με τον Μπερκ Αλμπάσα, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τη διοικήτρια του νοσοκομείου για την παράνομη εισαγωγή του παιδιού στο χειρουργείο. Η Θάλεια ζητάει τη βοήθεια του Τάσου Καλαβρινού, υπεύθυνου του καναλιού που εργάζεται, για να βρει τον μικρό που χάθηκε, ενώ βρισκόταν υπό τη δική της επίβλεψη. Η Μπελού αποφασίζει να μιλήσει στον Φίλιππο για όσα έχει ζήσει, σε μια προσπάθειά της να βρει στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον αδερφό της. Όσο περισσότερα όμως ανακαλύπτει ο Φίλιππος τόσο πιο πολύ βάζει τον εαυτό του και τους γύρω του σε κίνδυνο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ