2023-05-05 16:30:03
Φωτογραφία για Eurovision 2023: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη πρόβα -  Τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα εκτός τελικού...
Oλοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα που έκανε ο Victor Vernicos στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Η παγκόσμια γλώσσα του συναισθήματος, η δύναμη του ελληνικού αλφαβήτου και η αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού γέμισαν τη σκηνή της Eurovision και στη δεύτερη πρόβα του Victor Vernicos, το πρωί της Παρασκευής 5/5. 

Ένα ελληνικό αυγουστιάτικο βράδυ, μόνος στο δωμάτιό του, ο Victor βιώνει τις αγωνίες που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Τις αποτυπώνει στο χαρτί. Και το ελληνικό αλφάβητο, βάση του λατινικού και του κυριλλικού αλφαβήτου, «δραπετεύει» από τις σελίδες του εφηβικού λευκώματος, συναντά τις λέξεις του τραγουδιού και δημιουργεί ένα νέο, οικουμενικό λεξιλόγιο για τα συναισθήματα που ξεχνάμε ή παραβλέπουμε μεγαλώνοντας.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή της Eurovision, ανοίγοντας έναν φωτεινό δρόμο που οδηγεί στον έναστρο ουρανό.

Πάντως ο δρόμος για τον τελικό συνεχίζει να φαίνεται πολύ μακρύς καθώς η Ελλάδα είναι στην 31η θέση στα στοιχήματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι δεδομένος ο αποκλεισμός καθώς έχουμε δει πολλές φορές συμμετοχές που δεν είχαν απήχηση στα στοιχήματα, να έχουν τόσο στις επιτροπές όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που το παρακολουθεί Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ