2023-05-19 15:00:06
Φωτογραφία για Το 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» στον ΑΝΤ1
Αύριο, Σάββατο 20 Μαΐου, στις 22:00 στον ΑΝΤ1, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια μοναδική μουσική βραδιά που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο μεγαλύτερος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει μόνο επιτυχίες, πραγματοποίησε, πριν από λίγες εβδομάδες, το 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου. H Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάγεψε το κοινό με τη φωνή και τα τραγούδια της, και προσκάλεσε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή, εκεί όπου οι δύο μοναδικές ερμηνεύτριες μας χάρισαν μια αξέχαστη μουσική «νύχτα».

Στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas του The Mall Athens η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ένωσαν τις φωνές τους σε μια διαφορετική, ανανεωμένη «νύχτα» και θα μας ταξιδέψουν με τη φωνή, τις επιτυχίες και τη δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράζεται προσωπικές αναμνήσεις και εκφράζει τον θαυμασμό της για το ταλέντο και την καλλιτεχνική πορεία της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας, Νατάσας Θεοδωρίδου, και μαζί ερμηνεύουν ζωντανά μεγάλες προσωπικές επιτυχίες μαγεύοντας το κοινό.

Αύριο, Σάββατο 20 Μαΐου, στις 22:00 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 ενώνει δύο μοναδικές φωνές στο 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» και αποδεικνύει πως η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει. Η μαγική αυτή μουσική νύχτα, υπόσχεται να μας ξυπνήσει συναισθήματα και να μετατρέψει τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις. Μη τη χάσετε!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ