2023-05-19 23:20:31
Φωτογραφία για Φωτεινή Παντιώρα: Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη Νίκη του Αλέξη Τσίπρα! Πάμε όλοι  μαζί για να δούμε την Αιτωλοακαρνανία μας να πηγαίνει ψηλά, εκεί που πραγματικά της αξίζει.



Δυνατό παρών έδωσαν οι Αιτωλοακαρνάνες ετεροδημότες της Αττικής, στην ομιλία της Φωτεινής Παντιώρα. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα» στου Ζωγράφου,..... μία περιοχή που χτυπάει η καρδιά των Αιτωλοακαρνάνων, το παρών έδωσαν ο Νίκος Παππάς, πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η Θεανώ Φωτίου πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ζωγράφου μεταξύ των οποίων οι Αιτωλοακαρνάνες Βασιλική Στρακαντούνα και Παναγιώτης Γκρέκας και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βάνα Δεσποτοπούλου και Κώστας Αλεξίου. Μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα της Φωτεινής Παντιώρα απέστειλε ο Αιτωλοακαρνάνας πρώην υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η Φωτεινή Παντιώρα, αφού ευχαρίστησε τους Αιτωλοακαρνάνες για τη δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση τόνισε ότι «στις 21 Μαΐου η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω την απόγνωση, τη θλίψη, και τη μιζέρια που προκάλεσε σε αυτόν τον τόπο η πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης της ΝΔ. Από τις 22 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνουμε να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα και να την οδηγήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Αιτωλοακαρνανίας με την ανεργία να μαστίζει μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της και ειδικότερα τους νέους, την απόγνωση που βιώνουν τα νοικοκυριά λόγω της ακρίβειας βλέποντας το εισόδημα τους να μειώνεται και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος. Παράλληλα, εκτενή αναφορά έκανε στην αποδιοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου να βρίσκονται στο επίκεντρο λόγω υποστελέχωσης σε υγειονομικό προσωπικό, τα πανεπιστημιακά τμήματα της περιοχής, με ευθύνη της απερχόμενης κυβέρνησης να είναι πλήρως υποβαθμισμένα και τη σοβαρή κατάσταση του απαρχαιωμένου οδικού δικτύου.

Στην συνέχεια, η Φωτεινή Παντιώρα παρουσίασε τους βασικότερους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο θα δημιουργήσει ένα δίκαιο,αποτελεσματικό, ισχυρό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη με τα βασικότερα σημεία του να εστιάζουν στην αύξηση των μισθών, τη μείωση της ακρίβειας, τη ρύθμιση των χρεών και την προστασία της πρώτης κατοικίας, την ανάκτηση του δημόσιου ελέγχου στην ενέργεια και το νερό, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την ενίσχυση του ΕΣΥ και του τομέα της Παιδείας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η Φωτεινή Παντιώρα επεσήμανε ότι: «το στοίχημα για εμένα, είναι με την εμπιστοσύνη σας, από τις 22 Μαΐου να γυρίσω την κλεψύδρα ανάποδα, ώστε την επόμενη τετραετία να κάνω πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύομαι σήμερα ενώπιόν σας. Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη Νίκη του Αλέξη Τσίπρα, πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πάμε όλοι μαζί για να δούμε την Αιτωλοακαρνανία μας να πηγαίνει ψηλά εκεί που πραγματικά της αξίζει».




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ