2023-06-07 13:00:03
Φωτογραφία για O Γιάννης Φλωρινιώτης στην τελευταία του συνέντευξη 10 μέρες πριν τον θάνατό του – «Κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα»
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό του καθώς και συναδέλφους του και απλό κόσμο. 

Την τελευταία εβδομάδα ο Γιάννης Φλωρινιώτης νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο δέκα μόλις ημέρες πριν είχε δώσει μια συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα στην οποία αναφερόταν στην επιβαρυμένη υγεία του δηλώνοντας ωστόσο ευτυχισμένος για τη ζωή που έζησε και τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

«Αυτή την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά, εκεί που τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα και προσπαθώ τώρα με βότανα, βιταμίνες μου, από μόνος μου ό,τι μπορώ να κάνω για να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά.

Πέρυσι, ήταν να πάμε στην Κύπρο για μια παράσταση, πήγαμε, κάναμε 2-3 πρόβες, πήγα στο ξενοδοχείο, με έπιασε ένας πόνος στην πλάτη αλλά θεώρησα ότι ήταν ψύξη
. Πήρα στη ρεσεψιόν να πάρουν το ΕΚΑΒ, με πήγαν στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι δεν είναι ψύξη…. Μου είπαν ότι είμαι σε πολύ κακή κατάσταση, τους ζήτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και να πάω στο νοσοκομείο για τη θεραπεία αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται…» ανέφερε στην τελευταία του συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Δε φοβάμαι τον θάνατο. Προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα ή στην αυλαία παρά εδώ μέσα. Η αλήθεια είναι ότι τις δυο μέρες που δουλέψαμε τα Χριστούγεννα, έκανα μεν το πρόγραμμά μου… ένα πρόγραμμα φανταστικό, άρχιζα να λαχανιάζω… δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα, δε μπορούσα να τραγουδήσω σωστά και ζήτησα να σταματήσω.

Πήγα στο στούντιο, λες και το ήξερε ο συνθέτης… λέγεται “κατάθεση ψυχής”. Πήγα το είπα, αλλά πως το είπα…. Από 14 χρονών τραγουδάω, έχω συνηθίσει με κόσμο, δε μπορώ να είμαι μόνος μου. Τραγουδάω 62 χρόνια, είμαι 76 χρονών. Όταν γύρισα από την Κύπρο η κόρη μου ρώτησε έναν γιατρό τι έχω, αν είναι σοβαρό και της είπε ότι είναι πολύ σοβαρό και είναι καλύτερο να με πάρουν να πεθάνω στο σπίτι Δεν έχω παράπονο ούτε από την καριέρα, ούτε από την προσωπική μου ζωή. Ό,τι φαντάστηκα ό,τι θέλω να κάνω μου δόθηκε απλόχερα και πιο πολύ η αγάπη του κόσμου» είχε πει σε άλλο σημείο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ