2023-06-11 13:15:02
Φωτογραφία για 70% του τηλεοπτικού χρόνου του OPEN στον Κοκλώνη
Καινούργια σελίδα με μια σύμπραξη-φωτιά ανοίγει για το Open, που φέρνει ντόμινο εξελίξεων και αλλαγών στον τηλεοπτικό χάρτη.

Όπως αναφέρει η RealNews, την ώρα που τα μεγάλα κανάλια «χτίζουν» μεταξύ τους συμμαχίες, το Open έκλεισε deal με την Barking Well Media, που αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το σύνολο του ψυχαγωγικού προγράμματος ως εκτέλεση παραγωγής και ως διαχείρηση.

Σε ό,τι αφορά το αντάλλαγμα, αυτό θα είναι η εμπορική εκμετάλλευση όλων των ζωνών, πλην ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

Την ίδια στιγμή, με φόντο την έλλειψη ρευστότητας λόγω δυσκολίας κινήσεων κεφαλαίων εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και της απροθυμίας για εκ νέου επένδυση σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ο Ιβάν Σαββίδης παραχωρεί τα «κλειδιά» της ψυχαγωγίας στον Νίκο Κοκλώνη και βρίσκει τη λύση που έψαχνε.

Να απαλλαγεί από τη χρηματοδότηση του ψυχαγωγικού προγράμματος, παραμένοντας ιδιοκτήτης του Open χωρίς να χάσει τον έλεγχο της ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στο κανάλι όχι απλά ως παραγωγός, αλλά με ευρεία συνεργασία, που του δίνει τον έλεγχο σχεδόν στο…70% του τηλεοπτικού χρόνου και μαζί τα έσοδα που θα προκύψουν από τις προγραμματικές επιλογές της ομάδας του.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ