2023-06-15 15:38:34
Φωτογραφία για Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η νέα θέση που αναλαμβάνει στον ΑΝΤ1 Τη θέση του Συμβούλου Ενημερωτικών Εκπομπών του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος, θα συνεχίσει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό σημειώνουν πως η ανανέωση της επιτυχημένης και πολυετούς συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαιώνει την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.Αυτή είναι αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση και τη διεύρυνση της επιτυχημένης και πολυετούς συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του κύρος θα συνεχίσει να συμβάλλει, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ