2023-06-19 18:00:05
Φωτογραφία για Η Μαρία Κορινθίου απαντά για τον ΑΝΤ1: «Συμφωνήσαμε την κοινή λύση θεμάτων που βάραιναν καιρό»

 Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό έκανε η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανέφερε ότι υπήρχαν ορισμένα θέματα που βάραιναν την συνεργασία τους και αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή λύση, αποχαιρετώντας παράλληλα με αγάπη τον ΑΝΤ1.

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζεται με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα! Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι. …..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️Εις στο επανιδείν tvnea

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ