2023-06-21 15:40:02
Φωτογραφία για Και η Άννα Ζηρδέλη εκτός «Mega Καλημέρα»;

 



Μπορεί η πρωινή ζώνη του MEGA να παραμένει ως έχει, τόσο με την πολύ πρωινή ζώνη με Ιορδάνη Χασαπόπουλο – Ανθή Βούλγαρη, όσο και με τις Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα στην συνέχεια, αλλά η επίσημη ανακοίνωση άργησε ένα μήνα…

Αν και περίμεναν ότι η ανακοίνωση θα έβγαινε μετά τις πρώτες εκλογές, τελικά φαίνεται ότι εννοούσαν τις δεύτερες στις 25 Ιουνίου, γιατί ανακοίνωση περιμένουμε και ανακοίνωση δεν βλέπουμε  με εξαίρεση αυτή για την Μαρία Μπεκατώρου.

Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι οι δυο παρουσιάστριες έχουν υπογράψει και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι οι ώρες που θα προβάλλονται οι δυο εκπομπές, αλλά και οι αλλαγές που θα γίνουν ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις τους καθώς η πρωινή ζώνη πιέζεται πολύ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή της Μελέτη θα είναι δίωρη από τις 8:30 μέχρι και τις 10:30χ για να παίρνει τη σκυτάλη το “Πάμε Δανάη” αμέσως μετά.

Μάλιστα, το MEGA Καλημέρα αναμένεται να έχει και αλλαγές μπροστά από τις κάμερες, καθώς ο Κώστας Τσουρός και η Αννα Ζηρδέλη όλα δείχνουν ότι δεν συνεχίζουν του χρόνου, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μάλιστα επέστρεψε για χάρη της κουμπάρας της Ελεονώρας Μελέτη και ο Θανάσης Πάτρας συνεχίζουν για ακόμη μια σεζόν. Οι φήμες θέλουν την Αφροδίτη Γραμμέλη να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την τελευταία να μην το διαψεύδει.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ