2023-06-27 08:40:01
Φωτογραφία για Αιματοβαμμένο φινάλε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» – Βαρδάρης και δήμαρχος αυτοκτονούν μαζί

 



Λίγα μόλις επεισόδια μένουν μέχρι το φινάλε της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Κόντρα σε ό,τι ήλπιζαν οι τηλεθεατές, όμως, το φινάλε θα είναι πολύ σκληρό για τους πρωταγωνιστές της, με το «καλό» να μην κερδίζει τελικά. Αντιθέτως, στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες βγαίνουν χαμένοι και τελικά όλοι πληρώνουν για τα εγκλήματά τους.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Στα προσεχώς, η Ζέτα εγκαταλείπει οριστικά τον Στρατή, βρίσκοντας καταφύγιο στο νησί του πατέρα της, έχοντας αφήσει πίσω της τους φόβους τους παρελθόντος.

Η Νίτσα καταλήγει στη φυλακή για τη δολοφονία του Νώντα, στον οποίο έδωσε τη χαριστική βολή έχοντας μάθει πως εξέδιδε τη μονάκριβη κόρη της. Έχοντας κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γιώργη, του ζητά συγγνώμη για όσα συνέβησαν με τον Τάσο αλλά και για το γεγονός πως τόσο καιρό έκρυβε την αλήθεια. Εκείνος τη συγχωρεί και μάλιστα θα τον δούμε να την επισκέπτεται στη φυλακή μαζί με την κόρη της την οποία ψάχνει και βρίσκει μόνο και μόνο για να την πάει κοντά της.

Στη φυλακή καταλήγει και η Βρεττώ για την εν ψυχρώ δολοφονία της Μαρίνας, την οποία έχει σκοτώσει και θάψει στον κήπο του σπιτιού.

Το μοναδικό ευχάριστο στο φινάλε, είναι ο γάμος του Πόντικα με τη Μυρτούλα, η οποία βλέπει για πρώτη φορά τη ζωή να της χαμογελά.

Στην αντίπερα όχθη, όμως, ο Χρήστος έχει φτάσει πια στα όριά του. Και η τελική «αναμέτρηση» με τον Βαρδάρη έχει ολέθριες συνέπειες για όλους τους. Οι δυο τους συναντιούνται και η κατάσταση για ακόμα μία φορά ξεφεύγει όταν ο δήμαρχος του επιτίθεται και τον χτυπά με ένα κατσαβίδι. Οι δυο άντρες καταλήγουν μαζί στο αυτοκίνητο προκειμένου να πάνε στο νοσοκομείο, έχοντας πια συνειδητοποιήσει ότι δεν βγάζει πουθενά να επιτίθενται ο ένας στον άλλο όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Στη διαδρομή, όμως, αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος. «Τα έχουμε κάνει χάλια στη ζωή μας, τι μας μένει;», ακούγεται, με τους δυο τους να αποφασίζουν να δώσουν οριστικό τέλος. Ο Χρήστος γιατί πλέον τα έχει χάσει όλα και ο Στρατής διότι είναι απόλυτα καταρρακωμένος από την εγκατάλειψή του από τη Ζέτα. Το γκάζι ακούγεται και οι δυο τους καταλήγουν στον γκρεμό. Είναι νεκροί.

Τραγική ειρωνία; Τη ίδια μέρα του θανατηφόρου τροχαίου, η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο γιατί «δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον Στρατή». Όταν επιστρέφει, εκείνος είναι ήδη νεκρός.

Η σειρά κλείνει «βαριά» με την κηδεία του Στρατή που σηματοδοτεί μια νέα πραγματικότητα για τους εργαζόμενους στο «Όνειρο»…

Πηγή: dailymedia



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ