2023-07-07 15:00:02
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου σε  Νίκο Κοκλώνη: Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ...
Φινάλε έκανε σήμερα (7/7) η «Super Κατερίνα» και φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της φίλο και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη!

Η παρουσιάστρια, μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Νίκος Κοκλώνης το πρωί της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη για το κλείσιμο, ωστόσο εκείνη, ήθελε και κάτι παραπάνω «Μου στέλνει μια τεράστια ανθοδέσμη για το τέλος κλπ και του στέλνω μήνυμα και του λέω “καλά ρε αγάπη, μετά από μια τέτοια επιτυχία με μία ανθοδέσμη θα τη βγάλεις; Και λέω τώρα θα τρελαθεί, θα πάει να πάρει δώρο και θα έρθει με δώρο! “», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή και ενώ ετοιμαζόταν για την αποφώνηση και τις ευχαριστίες η Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στο πλατό!

«Να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά και θα πάμε μαζί διακοπές» της είπε χαρακτηριστικά κι εκείνη απάντησε: «Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ, ούτε θα είχα αυτή την επιτυχία. Ό,τι και να συνέβαινε ήσουν εκεί και σε ευχαριστώ».

Ο Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε και η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να ευχαριστεί τους συνεργάτες της, ενώ ζήτησε να της ευχηθούν τον Σεπτέμβρη να είναι «διπλή».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ