2023-07-08 15:30:03
Φωτογραφία για J2US: Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση έκπληξη! - Όλα όσα θα δούμε απόψε στον τελικό
Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του J2US (21:00), με τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του να έχουν ετοιμάσει πολλές και φαντασμαγορικές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό και όσους βρεθούν στο Γαλάτσι.

Η μεγάλη στιγμή για τον πιο λαμπερό τελικό έφτασε και το Just the 2 of us ρίχνει απόψε αυλαία με λάμψη, δώρα, εντυπωσιακές εμφανίσεις και συγκλονιστικές ερμηνείες!

Ο Νίκος Κοκλώνης, έχει ετοιμάσει το πιο φαντασμαγορικό πάρτι λήξης της σεζόν ενώ η κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμοι να βαθμολογήσουν με «άριστα» τα ζευγάρια του τελικού.

Μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς, θα είναι η κοινή εμφάνιση στη σκηνή του J2US της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή για ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο.

Τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν τη νίκη του Just the 2 of Us είναι η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

Οι φιναλίστ θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει κάποια στιγμή στο show και ένα καινούργιο ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό τραγούδι για όλα τα ζευγάρια, το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ