2023-07-22 16:30:05
Φωτογραφία για Ανατροπή: Και άλλα δύο πρόσωπα από την Τσολάκη (εκτός Κωνσταντάρα) κλείνει η Σκορδά

Χθες Παρασκευή 21/7 φαίνεται να ολοκληρώθηκε η σύνθεση της νέας ομάδας της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και είναι πλέον οριστικό το ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό της, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πάμε να τα δούμε;

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος που έκλεισε είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μια συμφωνία που έχει γίνει εδώ και περίπου έναν μήνα, ο οποίος βρισκόταν στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open, Open Weekend, κάθε Σαββατοκύριακο. Πιθανότατα, ο Λάμπρος προορίζεται και για δεύτερο πρότζεκτ στον ΣΚΑΙ.

Στην ομάδα της Φαίης Σκορδά παραμένει και φέτος ο πολύ αγαπητός Άγγελος Βουράκης, με τον οποίο διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις. Ο ίδιος, μάλιστα είχε πρόταση να συμμετέχει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, ωστόσο εκείνος επέλεξε να παραμείνει στο πλευρό της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ για ακόμη μια χρονιά.

Στη παρέα θα είναι και η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία διετέλεσε project manager της σεζόν που μας πέρασε στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού, ενώ να θυμίσουμε πως ήταν βασικότατο μέλος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, την χρόνια πριν αναλάβει την ζώνη η Φαίη.

Μαζί με τους παραπάνω θα είναι και η Μαρία Φραγκάκη, που βρισκόταν επίσης στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα βέβαια. Η Μαρία ήταν μάλιστα και η τελευταία προσθήκη στην ομάδα της Φαίης στο πανέλ.

Εν συνεχεία, αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου, που βρισκόταν στο τιμόνι της αρχισυνταξίας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι.

Πηγή: youfly.com



Απο εκεί και πέρα, στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος επίσης βρισκόταν με Κωνσταντάρα και Φραγκάκη στο Open Weekend και έρχεται τώρα να προστεθεί στην ομάδα της Φαίης Σκορδά.



Τέλος, πολλά πρόσωπα, δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ, συνεχίζουν από φέτος και την νέα σεζόν στο πλευρό της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ. Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 12:00-14.00.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ