2023-07-23 13:20:04
Φωτογραφία για Νίκος Ψαρράς: «Η Μάγισσα είναι από τις σειρές που θα αναπολούμε με γλύκα & συγκίνηση όταν τελειώσει»
Ο Nίκoς Ψαρράς μιλά στο 7 Mέρες για τη «Μάγισσα» του ΑΝΤΙ, ένα από τα στοιχήματα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Τη νέα σεζόν περιμένουμε να δούμε και τη «Μάγισσα», στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή. Από τον περασμένο Ιανουάριο έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα -και μάλιστα πολύ απαιτητικά με σκηνές στο κόκκινο-, και ευελπιστούμε να έχουμε τελειώσει τα Χριστούγεννα. Αλλά πάντα υπάρχουν και παράγοντες που μπορεί να σε καθυστερήσουν.

Θα χρειαστεί να ξαναπάτε στη Μάνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων;

Υπολογίζουμε να πάμε ξανά δύο φορές ακόμα. Για ένα μεγάλο διάστημα τον Σεπτέμβριο και πιθανόν τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Είναι ωραίο να έχουμε τις εναλλαγές των τοπίων. Γιατί η Μάνη είναι φοβερή και το χειμώνα. Προσωπικά δεν είχα επισκεφτεί ξανά τη λακωνική Μάνη, είχα βρεθεί μόνο στη μεσσηνιακή. Το τοπίο καθορίζει πάρα πολύ τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Εκεί κάτω πολλά πράγματα «ξεκλειδωθήκαν» μέσα μας, ενώ και όλοι οι ντόπιοι μάς υποδέχτηκαν με χαρά..


Με δεδομένο το αποτέλεσμα που είχαν στο κοινό οι «Άγριες μέλισσες», όλοι ανυπομονούν να δουν τη νέα σειρά της και την προηγούμενη επιτυχία τους στις «Μέλισσες», όπως και όλοι μας.

Τα παιδιά, η Μελίνα Τσομπάνη με τον Πέτρο Καλκοβάλη, που υπογράφουν το σενάριο, και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, έδωσαν μια φοβερή ώθηση στην ελληνική μυθοπλασία - και αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για όλους μας. Άναψαν ξανά οι μηχανές, κατάλαβαν ξανά οι άνθρωποι στα κανάλια ότι οι τηλεθεατές αγαπούν τα σίριαλ και σιγά σιγά ο πήχης ανεβαίνει. Τα παιδιά βεβαίως κα θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Ειδικά όταν μπαίνουν τόσα πολλά χρήματα σε μια σειρά όλοι παλεύουν με νύχια και με δόντια γιατί δεν θα ξαναμπούν εύκολα αν δεν πετύχει το πείραμα.

Πώς νιώθετε στο γύρισμα μπαίνοντας στο κλίμα της εποχής όπου διαδραματίζεται η σειρά, λίγα χρόνια πριν από το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821;

Η σειρά διαδραματίζεται το 1817 και υπάρχει και ένα επεισόδιο που αφορά το 1816. Είναι ένα φλας μπακ και εκεί καταλαβαίνεις τί συμβαίνει με τους χαρακτήρες. Ο Λεύτερης είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης-μάγος. Κάνουν με τη Μιράντα και τον Στρατή ένα πολύ προσεγμένο καστ πάντα, με πολλή σκέψη και πολλή δουλειά. Κι όταν έχεις ένα καλό καστ που του ταιριάζουν οι ρόλοι, θεωρώ ότι έχεις εξασφαλίσει το μισό της επιτυχίας. Αυτό ισχύει παντού, και στο θέατρο καί στην τηλεόραση. Εδώ έχουμε καταφέρει να είμαστε μια πολύ μεγάλη αγαπημένη παρέα, που δουλεύει με πολύ κέφι κάθε μέρα, και πιστεύω ότι θα είναι από τις δουλειές που θα τις αναπολούμε με μεγάλη γλύκα και συγκίνηση όταν θα τελειώσουν.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ