2023-07-29 14:13:40
Φωτογραφία για «Ο όρκος ΙΙ»: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες και οι ρόλοι τους αναλυτικά

«Ο όρκος ΙΙ», η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών έρχεται από τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1 με νέα, καθηλωτικά επεισόδια.

Στον β΄κύκλο της σειράς θα δούμε τον Φίλιππο Ραζή (Χρήστος Λούλης) στη φυλακή να δίνει καθημερινή μάχη επιβίωσης. Η εντολή είναι σαφής: να τον σκοτώσουν. Όμως, δεν τα καταφέρνουν. Ο ακέραιος χαρακτήρας του και οι ιατρικές του γνώσεις τον γλιτώνουν. Ο αρχιφύλακας τον ορίζει γιατρό των φυλακών, εκείνος σώζει ζωές και γίνεται ήρωας. Ένα βράδυ, όμως, τον χτυπούν σχεδόν μέχρι θανάτου και οδηγείται στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του από τις φυλακές τον βοηθούν να δραπετεύσει.

Η πλοκή αναμένεται να εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», οι νέοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στη σειρά έχουν ως εξής: Ο Σιρχάν η Μάκης Καταβός (Πανάγος Ιωακείμ) είναι ιδιοκτήτης καφετέριας και αγγελιοφόρος θανάτου. Δίνει εντολή στον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο στη φυλακή.

Ο Τζέλος (Θοδωρής Ατωνιάδης) είναι συγκρατούμενος και συγkάτοικος με τον Φίλιππο. Πείθεται αμέσως για την αθωότητά του και γίνεται το δεξί του χέρι. Ο Φίλιππος θα τον βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Ο Σέργιος (Γιάννης Σασμαλάκης) είναι σωφρονιστικός υπάλληλος στη φυλακή. Χειραγωγείται από τον ισοβίτη αρχηγό πτέρυγας, Ιάγο, ο οποίος τον αναγκάζει να κάνει τη ζωή του Φίλιππου δύσκολη. Οι ισορροπίες, όμως, θα αλλάξουν, όταν ο Φίλιππος θα τον βοηθήσει σε ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα κι έτσι εκείνος θα κληθεί να αποφασίσει με ποιου μέρος θα ταχθεί.

Ο Ιάγος (Κωνσταντίνος Σειραδάκης) είναι ισοβίτης και αρχηγός της πτέρυγας όπου κρατείται ο Φίλιππος. Μαζί με το τσιράκι του, τον Μάκη, κάνει κουμάντο όχι μόνο στους κρατούμενους αλλά και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η διεύθυνση βρίσκει την ευκαιρία να τον αποδυναμώσει χρησιμοποιώντας τον Φίλιππο ως γιατρό στην πτέρυγα.



Η Σύλβια Ρήγα (Δήμητρα Σιγάλα) είναι δικηγόρος. Εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου και κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του. Η ίδια κουβαλά μία θλιβερή ιστορία, γνωρίζει ότι ο Φίλιππος είναι θύμα κι έχει βάλει σκοπό να τον δικαιώσει.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ