2023-07-31 18:30:03
Φωτογραφία για Μαριάντα Πιερίδη: «Είπαμε να μη βγούμε στον αέρα όταν ξέσπασαν οι φωτιές, αλλά η διοίκηση είπε όχι»

Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη έδωσαν συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Οι τρεις τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και για τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε πως όταν ξέσπασαν οι φωτιές φέτος το καλοκαίρι, δεν ήθελαν να βγουν στον αέρα, προκειμένου να αναλάβουν άλλοι πιο έμπειροι.

Οι πρώτες ενδείξεις στους πίνακες τηλεθέασης έχουν θετικό πρόσημο. Κοιτάζετε τα νούμερα κάθε πρωί;

Μαριάντα Πιερίδη: Όχι, μας είπαν από την αρχή να μην κοιτάμε τα νούμερα

. Στόχος όλων είναι να βγαίνουμε μια ωραία παρέα, όλα τα άλλα θα έρθουν. Όταν ξέσπασαν, μάλιστα, οι φωτιές, είπαμε να μη βγούμε στον αέρα για να το διαχειριστεί κάποιος με γνώσεις και εμπειρία. Η διεύθυνση είπε όχι, θα βγείτε και θα το διαχειριστείτε με τον τρόπο τον δικό σας. Αυτό κάναμε, λοιπόν, και ο κόσμος το εκτίμησε. Είμαστε αληθινοί και το ότι δεν κουβαλάμε κάποια εμπειρία από την τηλεόραση, θεωρώ ότι μας βοηθά σε κάποια σημεία.



Τριαντάφυλλος: Εκτός από τα πολλά θετικά μηνύματα, ανεβαίνουμε συνεχώς. Κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά. Εκλαμβάνω με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του κόσμου.

Φελίσια Τσαλαπάτη: Ήταν ευχάριστη έκπληξη ότι ο κόσμος μας αγκάλιασε από τις πρώτες μέρες. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα νούμερα, αν γίνει κάτι πολύ κακό ή πολύ καλό, εξάλλου, θα το μάθω (γέλια).



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ