2023-08-17 17:53:55
Φωτογραφία για Κώστας Πιστιόλας: «Συγκλονιστική η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία»Με μεγάλη δυναμική συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας.....

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου «είναι βαθιά συγκινητικό το συναίσθημα που βιώνουμε όλες αυτές τις μέρες, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου στο ενωτικό κάλεσμα, που απευθύναμε, ξεπερνά κάθε προσδοκία και δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο».

«Η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία είναι συγκλονιστική, γεγονός που μάς δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την πορεία μας για την τολμηρή, γενναία αλλαγή στο δήμο Αγρινίου», τονίζει ο Κώστας Πιστιόλας.

Την ίδια στιγμή, οι διεργασίες στο επιτελείο του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» είναι πυρετώδεις, με τον Κώστα Πιστιόλα μαζί με τους συνεργάτες του και τους εθελοντές να καταρτίζουν- με γοργούς ρυθμούς- το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού με τελικό στόχο τη συγκρότηση «ενός δυναμικού, βαθιά αντιπροσωπευτικού ψηφοδελτίου».

Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ανακοινώθηκε το λογότυπο του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», όπως επίσης και οι πρώτοι 100 υποψήφιοι, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού.

Παράλληλα, ο Κώστας Πιστιόλας όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, στις γειτονιές και τους δρόμους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου, για να στείλει παντού το «μήνυμα» ότι «μπορούμε μαζί να πάμε το Αγρίνιο ψηλά».


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ