2023-08-24 16:34:51
Φωτογραφία για MEGA: Αυτό είναι το νέο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου



Επιστρέφει δυναμικά, για μία ακόμη σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου, με το “Χαμογέλα και Πάλι” στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στο MEGA. 



 Πώς θα διαμορφωθεί το νέο πάνελ, ποιοι έφυγαν και ποιοι θα βρίσκονται πλάι στην Σίσσυ Χρηστίδου, στο MEGA;



Να ξεκινήσουμε από τους… πυλώνες της εκπομπής, αφού δίπλα στην Σίσσυ Χρηστίδου θα βρίσκονται ο επι χρόνια συνεργάτης και κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος, και φυσικά ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος με το εύστοχο και ουσιώδες σχόλιο του έχει κάνει την διαφορά τα τελευταία χρόνια.



Από εκεί και πέρα, όπως από καιρό σας έχω ενημερώσει, θα έχουμε τρεις βασικές αλλαγές στην εκπομπή του MEGA. Δυο αποχωρήσεις, και μια φρέσκια (μεταφορικά και κυριολεκτικά) άφιξη. Η Ελένη Βουλγαράκη αποχωρεί, και ήδη ετοιμάζεται για το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επίσης αποχωρεί, με προορισμό το “Οδός Ζαρίφη 2”, ενώ στην ομάδα της Σίσσυς προστίθεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου, κάτι που είχε “καρφώσει” μαεστρικά και η Ελένη Βουλγαράκη περί τα τέλη Ιουλίου. Αναμφισβήτητα, μια φρέσκια παρουσία, που επομίζεται τον ρόλο της -καθαρής- ψυχαγωγικής παρουσίας στο πάνελ του Χαμογέλα και Πάλι.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή την στιγμή, παρόλο που έφυγαν δυο πρόσωπα και έρχεται ένα, η εκπομπή δεν αναζητά επιπλέον συνεργάτη, θεωρώ όμως ότι οι υπεύθυνοι της έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά, σε περίπτωση που προκύψει μια καλή περίπτωση που θα μπορεί να σταθεί αρχικά στο budget, αφετέρου -και κυρίως- ως παρουσία. Μην ξεχνάμε ότι όταν είχε προστεθεί στην ομάδα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η συμμετοχή του κλείδωσε μετά την επίσημη φωτογράφιση των συντελεστών της εκπομπής.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης (Youfly)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ