2023-08-25 17:00:01
Φωτογραφία για Το «Σήμερα» επανέρχεται - Πότε θα κάνει πρεμιέρα;



Οι ειδήσεις δε σταματούν ούτε τον Αύγουστο και οι δραματικές εξελίξεις από τα μέτωπα των πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα, έφεραν ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο την ανάγκη για συνεχή και έγκυρη ενημέρωση.

Ο ΣΚΑΪ παρακολούθησε την επικαιρότητα με ενημερωτικές εκπομπές καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ενώ στα έκτακτα γεγονότα, άλλαξε τον προγραμματισμό του με ζωντανές συνδέσεις και σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του στην πρώτη γραμμή, παραμένοντας πρώτη επιλογή των τηλεθεατών τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Αναλυτικά: το χρονικό διάστημα 10/07-24/08/2023, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος στην πρωινή ενημερωτική ζώνη τις καθημερινές (06.00-11.50) στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 18%. Την πρώτη θέση κατείχε η πρωινή ενημέρωση και τα Σαββατοκύριακα (07.00-11.00) με ποσοστό 16,3% στο γενικό σύνολο για το χρονικό διάστημα 29/07-13/08/2023.

Η πρωινή ενημέρωση έχει την υπογραφή του ΣΚΑΪ.

Με τους δημοσιογράφους του σταθμού να βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους λόγω των έκτακτων γεγονότων, η νέα σεζόν της ενημέρωσης ξεκινά και τυπικά στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 28.08.

Από τη Δευτέρα 28/8 και καθημερινά από τις 05.00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, «ξεφυλλίζουν» την ατζέντα της ημέρας που ξεκινά. Η «Πρώτη εικόνα» επιστρέφει καθημερινά στον ΣΚΑΪ με τις πρώτες ειδήσεις αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Το «Σήμερα» επανέρχεται στο πρόγραμμα καθημερινά από τις 28 Αυγούστου στις 06.00 με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, αναλύσεις που αποκαλύπτουν την ουσία των γεγονότων, συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλα τα σημεία των εξελίξεων σε μία ενημερωτική εκπομπή με γρήγορο ρυθμό και αμεσότητα.

Οι γνωστοί «Αταίριαστοι» είναι αχώριστοι! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας κάνουν και επίσημα πρεμιέρα τη Δευτέρα 28/08 από το στούντιο της εκπομπής τους, για να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων με την ιδιαίτερη ματιά τους, με αιχμηρό σχολιασμό αλλά και χιούμορ. Καθημερινά στις 09.50 οι «Αταίριαστοι» συντονισμένοι με τον σφυγμό της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο, ερευνούν και αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, επικοινωνούν με τους τηλεθεατές απαντώντας στα ερωτήματά τους, συνομιλούν με ειδικούς αλλά και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής.

Η συνέχεια ανήκει στον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη που από τη Δευτέρα 28/08 στις 11:50 επιστρέφουν στις θέσεις τους, για ένα πλήρες, ενημερωτικό, «δεκατιανό» καθημερινά (έως τις 08/09) και το Σαββατοκύριακο. Όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και της πολιτικής ζωής, αποκαλυπτικό παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και απευθείας συνδέσεις με ό,τι συμβαίνει, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για 12η χρονιά ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε πρώτος στον ΣΚΑΪ λέγοντας τη δική του «Καλημέρα» και η θερμή ανταπόκριση του κοινού τον έφερε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 23,7% για το γενικό σύνολο του κοινού και 15,8% για το δυναμικό κοινό (18-54). Η πιο δημοφιλής «Καλημέρα» της ελληνικής τηλεόρασης ακούγεται στις 5.30 το πρωί με ειδήσεις που αφορούν όλους μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν και από εκείνους που προτείνουν σε μια εκπομπή που αφουγκράζεται την κοινωνία και απαντά στα ερωτήματά της.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ