2023-08-26 17:40:01
Φωτογραφία για OPEN: Η αρχισυντάκτρια της Τσολάκη και οι πρώτες συσκέψεις



Ξεκίνησαν για τα καλά πια οι προετοιμασίες στο OPEN, τόσο για τη νέα, καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, όσο και τις υπόλοιπες, όπως για παράδειγμα αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη. Ποια θα είναι τελικά η αρχισυντάκτρια στη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN, πότε θα γίνει η πρώτη σύσκεψη της εκπομπής και τι να περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, η νέα αρχισυντάκτρια της Ελένης Τσολάκη, που μεταπηδά όπως πολλάκις έχουμε πει στο καθημερινό του OPEN, θα είναι τελικά η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, πρώην αρχισυντάκτρια της Μάριον Μιχελιδάκη, επίσης στο OPEN.

Η ίδια θα κληθεί να οργανώσει την καθημερινή εκπομπή, με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη και το νέο της πάνελ. Οι προετοιμασίες λοιπόν, θα ξεκινήσουν και επίσημα, μεθαύριο, Δευτέρα, όπου όπως μαθαίνω θα γίνει και η πρώτη σύσκεψη της νέας αυτής εκπομπής. Και μάλιστα όχι μόνο αυτής, αλλά και των υπολοίπων εκπομπών του σταθμού, όπως για παράδειγμα αυτής της Κατερίνας Ζαρίφη. Αυτές τις ημέρες, γυρίζονται και τα τρέιλερ.

Θεωρώ πως σε αντίθεση με άλλες εκπομπές, που χρειάζονται χρόνο, η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη θα μπορούσε ιδανικά να ξεκινήσει 11 Σεπτεμβρίου, μαζί με όλες τις υπόλοιπες των ιδιωτικών καναλιών, αυτό βέβαια το γνωρίζουν μόνο οι ιθύνοντες και η ίδια αυτή την στιγμή εάν είναι εφικτό, με το πλατώ να θέλει ακόμα… δουλίτσα βέβαια. Με το καλό να πούμε λοιπόν.

youfy.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ