2023-08-31 14:46:54
Φωτογραφία για Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Σάββας Γερογιάννης, συνταξιούχος από το Μεσολόγγι, μετά και την συμπόρευση του συνδυασμού «Ευθύνη» με το συνδυασμό του Δημάρχου, Κώστα Λύρου.



 Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ευθύνη»

«Συνδημότισσες και συνδημότες, 

Εκ μέρους του συνδυασμού «Ευθύνη» ανακοινώνουμε την αναστολή της λειτουργία του. Κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, κατόπιν συμφώνου γνώμης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνεργατών μας, αποφασίσθηκε η από κοινού συμπόρευση με τον    συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου, εκτιμώντας τη μέχρι τώρα έντιμη πορεία του.....



Συνεπώς, σχεδόν ομοφώνως, αποφασίσθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, κ. Σάββας Γερογιάννης, να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος έχοντας τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών του συνδυασμού μας. 



Στο σημείο αυτό οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φίλους μας για την έως τώρα στήριξή τους τη συνέχιση της οποίας προσδοκούμε γνωρίζοντας ότι μόνο η ανησυχία για το μέλλον αυτού του τόπου μας οδηγεί, ώστε όλοι μαζί με απόλυτη ενότητα, αλληλοεκτίμηση, ανιδιοτελή κίνητρα και αίσθημα ευθύνης να προχωρήσουμε μπροστά !



Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του συνδυασμού  μας «Ευθύνη» κ. Σάββας Γερογιάννης από τη μέχρι τώρα πορεία του, τόσο ως υπηρετών στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ,όσο και από την ενασχόλησή του στην τοπική αυτοδιοίκηση μετά την αποστρατεία του έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του για τον τόπο.



Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Σπανού του Νικολάου (λογίστρια) με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες (δικηγόρους Αθηνών, παρ’ Αρείω Πάγω»

 



Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ