2023-09-01 14:40:02
Φωτογραφία για Πρωτιά του MEGA την καλοκαιρινή περίοδο...

 





Το καλοκαίρι είχε τη σφραγίδα του MEGA, τόσο στα μεγάλα ειδησεογραφικά και αθλητικά γεγονότα, όσο όμως και στην αξεπέραστη και διαχρονική μυθοπλασία.

Το MEGA έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης για το διάστημα μεταξύ 17 Ιουλίου και 31 Αυγούστου, αποδεικνύοντας τη δυναμική του προγράμματός του όλο το καλοκαίρι. Το κανάλι επικράτησε του ανταγωνισμού στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 12,8%.

Στην prime time το κανάλι βρέθηκε στην πρώτη θέση τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 14,9%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,2%.

Η αξεπέραστη ταινιοθήκη του MEGA, που περιλαμβάνει δεκάδες κλασικές ελληνικές σειρές, κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Αγαπημένες κωμωδίες και λατρεμένα σίριαλ κράτησαν συντροφιά όλη την ημέρα στους τηλεθεατές για ένα ακόμη καλοκαίρι.

Σε μια περίοδο με πυκνή επικαιρότητα, το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού κάλυψε με συνέπεια και εγκυρότητα τα έκτακτα γεγονότα και επιβραβεύτηκε από τους τηλεθεατές που έφεραν το MEGA στην πρώτη θέση.

Όλο το καλοκαίρι, το MEGA κατέκτησε επίσης την κορυφή μεταδίδοντας τις πιο συναρπαστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και κέρδισε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων που παρακολούθησαν τις προσπάθειες τριών ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά γήπεδα και το υπερθέαμα του τελικού Super Cup.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν MEGA προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές για ένα συναρπαστικό φθινόπωρο και ένα ακόμη πιο συναρπαστικό νέο πρόγραμμα! Η αυλαία άνοιξε με την αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση. Τη σκυτάλη παίρνει τις επόμενες ημέρες η ψυχαγωγία, ενώ ακολουθούν αγαπημένες σειρές και νέες προτάσεις μυθοπλασίας υψηλών προδιαγραφών.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ