2023-09-05 17:40:02
Φωτογραφία για Μας βρήκε μέσα στην κρίση η δεύτερη χρονιά στο Λίτσα.com, υπήρξε μία αναπροσαρμογή στα κασέ των ανθρώπων...

Ο Χάρης Μαυρουδής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "On Time” και τη Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε στη σειρά "Λίτσα.com", αλλά και την αποχή του από την τηλεόραση.

Είσαι κατά βάση θεατρικός ηθοποιός; Δεν ήθελες την τηλεόραση ή δεν υπήρχαν προτάσεις;

Πολλές φορές ακούω απαντήσεις που ξέρω ότι δεν ισχύουν. Μετά το "Λίτσα.com" που ήταν μια σειρά επιτυχημένη και ο δικός μου ο ρόλος είχε γκελ, παρόλο που ήταν δύο χρονιές, όπως και το "Λούφα και Παραλλαγή", άλλες δύο χρονιές, τότε είχε ανέβει και το κασέ μου, είχα άλλη αυτοπεποίθηση, ξαφνικά το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει.

Συμβαίνει αρκετές φορές αυτό, γιατί;

Ήταν η εποχή. Εκεί που γίνονταν πενήντα δουλειές, έπεσαν στις οκτώ, μας βρήκε μέσα στην κρίση η δεύτερη χρονιά στο "Λίτσα.com", υπήρξε μία αναπροσαρμογή στα κασέ των ανθρώπων, εμένα τότε είχε φτάσει πολύ ψηλά το κασέ μου σε σχέση με τη δυναμική του ονόματος που είχα δημιουργήσει γιατί δεν ήταν το ίδιο. Είχα μία σοβαρότητα, να κι οι δικοί μου οι φίλοι ξέρουν ότι είμαι ένα σούργελο, αλλά υπάρχει και μία δική μου σοβαρότητα που μπορεί να τρομάζει. Δημιουργώ μία απόσταση, είναι αλήθεια αυτό, είναι η άμυνά μου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ