2023-09-09 09:00:01
Φωτογραφία για Κατερίνα Γκαγκάκη: Σκέφτηκε να φύγει από το OPEN;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η υποψήφια ως σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων και έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης αναφέρθηκε στις αναταραχές και τις αποχωρήσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς τα άκουσα, τα έβλεπα γραμμένα και ήταν από τις περιπτώσεις που δεν μπορούσα να τα αντικρούσω ή να πω κάτι. Νομίζω ότι αρκετά από αυτά τα οποία διαβάσαμε, μπορεί και να συνέβησαν. Δεν το γνωρίζω. Δηλαδή δεν ξέρω από την ιδιοκτησία τι σκέψεις πέρασαν. Θεωρώ όμως πως, ότι σκέψεις και να πέρασαν, δεν είχαν πολύ μεγάλη σχέση με τα δημοσιεύματα».

«Η επόμενη ημέρα, πραγματικά, ήταν σαν… να ξυπνάς μια μέρα και έχεις πάνω σου ένα βάρος. Ήξερα ότι έφυγε η διοίκηση, έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος και είχα μείνει μόνο εγώ από την ομάδα. Εγώ πήγα πολύ ξεκάθαρα γιατί είχα μια πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο και ενδεχομένως, αν δεν ήταν εκείνος, να μην είχα σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο. Ξαφνικά αυτό άλλαξε για λόγους που, δεν ξέρω, ίσως είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι ή οτιδήποτε άλλο. Υπήρχε μια μεταβατική περίοδος λίγο στο κενό».

Όσον αφορά την σκέψη να αποχωρήσει και η ίδια από τον σταθμό, εκείνη την χρονική περίοδο, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε πως «πολύ ειλικρινά δεν έχω το το περιθώριο από πλευράς ζωής να πω ότι θα παραιτηθώ από κάπου αν δεν είναι τεράστια ανάγκη. Υπήρχαν εποχές που το έλεγα, υπάρχουν προφανώς πάντα οι ηθικές γραμμές και οι κόκκινες γραμμές, αλλά μάλλον είμαι πολύ τυχερή γιατί είναι αυτό που πέφτεις από ψηλά και σηκώνεσαι όρθιος και βρίσκεις και λεφτά».





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ