2023-09-10 08:00:04
Φωτογραφία για Ανθή Σαλαγκούδη: Πρεμιέρα στα λευκά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica Tv

Την παρθενική της εμφάνιση στην παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων είχε η Ανθή Σαλαγκούδη τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το ανανεωμένο πρόγραμμα του Attica Tv. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναλαμβάνει, άλλωστε, τον συγκεκριμένο ρόλο στο εξής κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ.

Έτσι, έχοντας επιλέξει μια κομψή ολόλευκη ενδυματολογική επιλογή, η Ανθή Σαλαγκούδη εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σημειώνοντας τα εξής στην έναρξη των ειδήσεων. «Καλησπέρα σας, κυρίες και κύριοι, είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Attica και αυτοί είναι οι τίτλοι των σημαντικότερων ειδήσεων τις ημέρας».

«Βυθισμένη πολιτεία η Θεσσαλία. Συνεχίστηκαν οι διασώσεις, αγωνία μέσα στα νερά, νέα μηνύματα εκκένωσης των περιοχών λόγω των νερών, δέκα νεκροί και επτά αγνοούμενοι ο επίσημος απολογισμός. Εγκαταλείπουν τα κατεστραμμένα σπίτια του, εκατοντάδες πολίτες έμειναν άστεγοι

. Ζημιές εκατομμυρίων σε καλλιέργειες, κτηνοτροφία και βιομηχανικές μονάδες. Αγωνία για το αύριο. Κόντρα για τα βουλιαγμένα ελικόπτερα, η απάντηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, οργή πλημμυροπαθών κατά Αγοραστού, πολιτική αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους. Πάνω από 1.000 νεκροί από τα 7 ρίχτερ που χτύπησαν το Μαρόκο, χιλιάδες κτίρια κατέρρευσαν, εκατοντάδες οι τραυματίες» συμπλήρωσε η νέα άνκοργουμαν του σταθμού.

Έτσι, η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέχεια στη ροή των γεγονότων και το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα είναι γεγονός.





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ