2023-09-17 08:00:05
Φωτογραφία για Κατερίνα Στικούδη: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της από τη σκηνή

Στη σκηνή του Europride 2023 στη Μάλτα ανέβηκε η Κατερίνα Στικούδη το απόγευμα του Σαββάτου 16/9. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από το καλοκαίρι, άνοιξε τη συναυλία της Christina Aguilera και ενώπιον 80.000 θεατών αποφάσισε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Σε ένα διάλειμμα από την εμφάνισή της, η Κατερίνα Στικούδη έπιασε την κοιλιά της και αποκάλυψε στο κοινό πως σε 5 μήνες από τώρα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Λίγο αργότερα, ανέβασε το συγκεκριμένο απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.«Έχω έναν παραπάνω λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και ομορφότερος. Σε 5 μήνες πρόκειται να φέρω στον κόσμο το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σαββατόβραδο. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, Europride, αγάπη και ισότητα για όλους και Christina Aguilera», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κατερίνα Στικούδη.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε το 2018 με τον γνωστό DJ, Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico), με τον οποίο το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ