2023-10-09 15:11:58
Φωτογραφία για Με πρωτιά ο ΣΚΑΪ την εκλογική βραδιά...



Κυρίαρχος ο ΣΚΑΪ και σε αυτή την εκλογική βραδιά, με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση με μέσο όρο 13,3% στο σύνολο του κοινού και 420.528 τηλεθεατές. Πρώτος και στο δυναμικό κοινό, (18-54) με 12,4%.

Η εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με 3.655.802 να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο στούντιο μαζί με τη Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και σύσσωμη η ομάδα των σχολιαστών και των δημοσιογράφων του σταθμού. Μαζί τους, ο διευθύνων σύμβουλος της PULSE RC, Γιώργος Αράπογλου.

Συγκεκριμένα:







ΠΡΩΤΙΑ ΣΚΑΪ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος σε τηλεθέαση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ποσοστό 13% στο γενικό σύνολο του κοινού και 11,7% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκίνησε από τις 05.30 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» που για ακόμα μία μέρα ήταν πρώτη σε τηλεθέαση, με 20% στο σύνολο του κοινού. Τη σκυτάλη πήραν στις 09.40 οι «Δεκατιανοί», Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης που σημείωσαν τηλεθέαση 15,9% στο σύνολο του κοινού. Ο πρώτος απολογισμός της εκλογικής διαδικασίας έγινε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λένα Φλυτζάνη στις 14.00, με μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του κοινού, 16,5%.

Για ακόμα μία αναμέτρηση, οι Εκλογές ήταν στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου και οι τηλεθεατές έδωσαν δυναμικό παρών για την ενημέρωσή τους.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ