2023-10-19 14:30:01
Φωτογραφία για «Οδό Ζαρίφη 2»: Κάνει πρεμιέρα και θα το βρείτε χωρίς Gps  - Μάθε τα πάντα για το θεότρελο σπίτι του OPEN







Το πιο θεότρελο σπίτι ανοίγει τις πόρτες του και καλωσορίζει τους τηλεθεατές, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 14:00 μέσα από τη συχνότητα του OPEN!

H μοναδική Κατερίνα Ζαρίφη με το αστείρευτο χιούμορ και την εύστοχη ατάκα της, μας υποδέχεται καθημερινά στην Οδό Ζαρίφη 2, για τα πιο κεφάτα μεσημέρια.



Τι γίνεται μέσα σε αυτό το σπιτικό; Ποιοι είναι οι ένοικοί του; Πώς εμπλέκονται στη ζωή της Κατερίνας και ποια είναι η ιστορία τους; Τα πράγματα είναι πολύ απλά…. ή μήπως όχι;

Η Κατερίνα ζει μαζί με τη γιαγιά της, τη Νούλα, την οποία υποδύεται ο Αντώνης Παπαηλίας, γνωστός και ως Λόλα. Μέσα στο σπίτι τους, υπάρχει μια τηλεορα-ΣΑΡΑ που δεν κλείνει ποτέ και όσα βλέπουν εκεί γίνονται βούτυρο στο ψωμί τους σχολιάζοντας, η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Η Κατερίνα έχει βέβαια και το δικο της podcast, το podcast το καλό, εκεί όπου θα υποδέχεται φίλους και γνωστούς για μια συνέντευξη «έξω απ’τα δόντια».

Στο σπίτι μπαινοβγαίνει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι ο μόνος υδραυλικός που μπορεί να σου «αλλάξει» και τα φώτα! Θα καταφέρει άραγε η Κατερίνα να τον «τυλίξει» στα δίχτυα του έρωτά της; Στην παρέα τους έρχεται και η wannabe influencer, η οποία εισβάλει στη ζωή της Κατερίνας. Η Άννα Ζηρδέλη κάνει στροφή στην ποιότητα των social media.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στην «Οδό Ζαρίφη 2»!

Μη βάλεις GPS! Θα τους βρεις όλους τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 14:00 στο OPEN!

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Πόθα

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης



 



 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ