2023-10-24 16:53:52
Φωτογραφία για Open: Εξελίξεις στη διοίκηση – Η στάση του Ιβάν Σαββίδη και οι σχεδιασμοί







Πολύ πιο άµεσες από ό,τι αναµενόταν είναι πιθανό να καταστούν οι εξελίξεις γύρω από το διοικητικό µέλλον του Open, µε φόντο τη δεδοµένη επιθυµία του Ιβάν Σαββίδη είτε να κάνει ένα βήµα πίσω είτε να απεµπλακεί πλήρως (αν συντρέξουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις) από την ενασχόλησή του µε το εγχώριο µιντιακό τοπίο.



Φαίνεται να υπάρχει εκ νέου κινητοποίηση γύρω από το θέµα αυτό, µε τους συνεργάτες του επιχειρηµατία να ιχνηλατούν εκ νέου το τοπίο για πιθανή πώληση µειοψηφικού και του πλειοψηφικού πακέτου του καναλιού της Παιανίας.



Η φημολογία για τον Δημήτρη Μελισσανίδη



Το νέο όνοµα που προστέθηκε στην αλυσίδα των σχετικών σεναρίων είναι αυτό του επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος µε αργά, αλλά σταθερά βήµατα επιδιώκει να διευρύνει το πεδίο της εµπλοκής του στα media.



Μετά την απόκτηση της «Ναυτεµπορικής», τη δηµιουργία διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου, καθώς και την αναζήτηση περιφερειακής συχνότητας για να εκπέµψει το ιντερνετικό του εγχείρηµα, ο επιχειρηµατίας φέρεται να έχει µπει σε µια αναγνωριστική διαδικασία για το ενδεχόµενο εµπλοκής του στο Open, προοπτική που, όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, έχει ήδη ιχνηλατηθεί µεταξύ των δύο πλευρών.



Η φηµολογία αυτή φαίνεται να εντείνεται και µε φόντο την ποδοσφαιρική επαναπροσέγγιση των διοικήσεων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως αυτή διεφάνη µέσω της συναίνεσης που αµφότερες οι ΠΑΕ παρείχαν για την επιλογή του νέου αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ. Όπως και να έχει, το θέµα του τηλεοπτικού σταθµού του Ιβάν Σαββίδη έχει ενδιαφέρον ανεξαρτήτως της πιθανότητας να υπάρξουν βήµατα παραπέρα, καθώς καταδεικνύει πιθανές προθέσεις και γενικότερους επιχειρηµατικούς σχεδιασµούς.



Πηγή: On Time



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ