2023-10-30 15:30:03
Φωτογραφία για Alpha: Ταξίδι στα αστέρια σε Α' προβολή - ταξιδεύουμε στον κόσμο του μπασκετικού Παναθηναϊκού



Μία ομάδα…

Μία απίστευτη ιστορία…

6 ευρωπαϊκά τρόπαια…

Ένα υπέροχο ταξίδι στους σημαντικότερους σταθμούς της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και τις προσωπικότητες που καθόρισαν την πορεία της, με την καθοριστική συνδρομή της οικογένειας των Γιαννακόπουλων.

Με απόλυτο σεβασμό στο αρχειακό υλικό και κινηματογραφική ματιά, η ταινία αποτυπώνει τη μαγεία της θρυλικής ομάδας ξεκινώντας από το 1919 και φθάνοντας μέχρι σήμερα, προκαλώντας κύματα συγκίνησης σε κάθε πραγματικό φίλαθλο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Οι Έλληνες επιχειρηματίες Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αποφασίζουν το 1987 να αναλάβουν τα ηνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μια απόφαση που έμελλε να οδηγήσει την ομάδα σε στιγμές δόξας, νίκες, ήττες, ενθουσιασμό, θλίψη, αλλά και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Μια ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του ανδρικού τμήματος το 1919, έως και το σήμερα.

Ταυτότητα

Κοινωνική - δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής 2022

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Ηθοποιοί: Δάνης Κατρανίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αργύρης Πανταζάρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Θέμης Πάνου, Γιώργος Γάλλος, Μάρκος Λεζές, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Αποστολάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, Gilles Touchais

Διάρκεια: 101

Δείτε το tailer

Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 22:40, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο Alpha Box Office.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ