2023-11-03 14:30:01
Φωτογραφία για Φεύγει απο τον ΑΝΤ1 και μαζί του παίρνει και τον Εκατομμυριούχο;
Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί με το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου Tο μέλλον του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1 δεν επηρεάζεται καθόλου από την απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη, όμως πέφτουν στο τραπέζι κάποια νέα δεδομένα.

Αυτά αφορούν την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, στο Sfaira 102,2, μιας και εκεί τελειώνει το συμβόλαιό του και δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα συνεχίσει. Αν όμως δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά το ραδιόφωνο, και εάν βέβαια ευδοκιμήσει το οποίο φλερτ με το MEGA, που έχει ξεκινήσει από πέρσι, ο Γρηγόρης μπορεί να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη, μιας και όπως όλα δείχνουν η Ελένη Μενεγάκη δεν θα συνεχίσει σε αυτήν, την επόμενη χρονιά.

Όσον αφορά τον Εκατομμυριούχο τώρα, σύμφωνα με την εκπομπή Fay’s Time τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και θα προβάλλονται μέχρι το τέλος του σεζόν. .

Ωστόσο, η εταιρία παραγωγής του Εκατομμυριούχου, είναι η JK Productions που έχει την πίτα έχει και το μαχαίρι, και μπορεί να «ακολουθήσει» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αντίστροφα, αλλά και ανεξάρτητα, ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ