2023-11-14 07:30:04
Φωτογραφία για Προκριματικά Euro 2024:  Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha!





Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στις 19:00

ΕΛΛΑΔΑ – Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ (φιλικός αγώνας)

Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 21:45

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Το ταξίδι της πρόκρισης της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Euro 2024 φτάνει στο τέλος του. Η προσπάθεια ήταν τιτάνια στα προκριματικά του Euro 2024 και θέλει να αποχαιρετήσει τη διαδικασία με ψηλά το κεφάλι. Στον τελευταίο αγώνα η γαλανόλευκη υποδέχεται στην ΟΠΑΠ Αρένα, που αναμένεται κατάμεστη, το μεγαθήριο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, Γαλλία. Η Εθνική θέλει τη νίκη για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά και να πάει με καλή ψυχολογία στα Play offs του Nations League, που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024 όπου θα διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 21:45 Ελλάδα – Γαλλία ζωντανά από την τηλεόραση του Alpha, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Σπύρου Νάσιου.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινάει στις 21:00 με την εκπομπή Pre Game με οικοδεσπότη τον Γιαννίκο Δούσκα και ξεχωριστούς καλεσμένους. Οι ζωντανές συνδέσεις με την OΠΑΠ Αρένα θα μας μεταφέρουν το κλίμα πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης.

Αμέσως μετά από τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game, με πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και μια σαφή εικόνα για την πρόκληση των Play offs του Nations League.

Η Εθνική μας ομάδα θα κάνει μια φιλική «προθέρμανση» πριν από τον αγώνα με την Γαλλία, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Ριζούπολης την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 19:00 τη Νέα Ζηλανδία σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Σπύρου Νάσιου.

Δείτε το trailer: https://youtu.be/MDcgv44rw3o





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ