2023-11-22 12:44:42
Φωτογραφία για Ένα από τα εκρηκτικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».
Αμέτρητες επιτυχίες, αμείωτο κέφι, ασταμάτητος χορός, διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με μοναδική χημεία στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα μας σηκώσει από τον καναπέ.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι στα ύψη με τα διαχρονικά του σουξέ: «Το ωραιότερο πλάσμα», «Μαγικά χαλιά», «Στον έβδομο ουρανό», «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», «Σε νοσταλγώ» κ.ά.

Η Έλλη Κοκκίνου με την ξεχωριστή φωνή και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία μάς ξεσηκώνει με τις μεγάλες επιτυχίες της: «Κοσμοθεωρία», «Masai», «Δε γίνεται», «Ήταν ψέμα», «Μάτια κλειστά», κ.ά.

Στη βραδιά συμμετέχει και ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης. Σε ένα ντουέτο με πολύ συναίσθημα, ο νεαρός καλλιτέχνης και η Έλλη Κοκκίνου ερμηνεύουν το τραγούδι της «Θέλω τόσα να σου πω».


Λαμπεροί καλεσμένοι τιμούν τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, και μοιράζονται όμορφες ιστορίες με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια, Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου ανεβαίνουν στη σκηνή και παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή.

Το «Σπίτι με το MEGA» κρύβει πάντα έντονες συγκινήσεις. Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Λευτέρη Πανταζή: Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο αρχείου, θυμίζει στον τραγουδιστή ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα», όπου συμμετείχε η κόρη του, Konnie. Στη συνέχεια, η Konnie Μεταξά εμφανίζεται στο πλατό, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της, και οι δυο τους μας χαρίζουν μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» δυναμώνει την ένταση και μας υπόσχεται ακόμα πιο ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ