2023-12-06 14:40:01
Φωτογραφία για Περρής για Κοκλώνη: « Δεν πιστεύω ότι τους δίνει εντολή,το κάνουν από μόνοι τους θεωρώντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον αυτοκράτορα»
Ένα μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη θέλησε να στείλει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, το πρωί της Τετάρτης. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αρνητικά δημοσιεύματα κυκλοφορούν για τον ίδιο και τον Βαγγέλη Περρή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ο Νίκος Κοκλώνης στον εαυτό του… είναι πολύ επιτυχημένος και ο επιτυχημένος δεν έχει ανάγκη τους γλείφτες. Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν χθες στα διάφορα site και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή και ότι εμείς είμαστε σφαγμένοι. Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτή την πρακτική, το να βγαίνει κάποιος να με βρίζει σε ένα site, τι κάνει; Μου μειώνει την τηλεθέαση;

Αν το κάνει ο Νίκος είναι κουτό, αν το κάνουν οι γλείφτες είναι ακόμα χειρότερο διότι δεν προσφέρουν υπηρεσία έτσι. Είναι χαζό. Ο Νίκος που είναι έξυπνος άνθρωπος πρέπει να τους πει κόφτε αυτή την ηλιθιότητα, αν δεν τους δίνει την εντολή. Δεν πιστεύω ότι τους δίνει εντολή, πιστεύω ότι το κάνουν από μόνοι τους θεωρώντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον αυτοκράτορα, είναι λάθος».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Είναι κονδυλοφόροι, οι οποίοι ανάλογα με το πού πηγαίνει ο αέρας και από πού έρχεται η μυρωδιά χρήματος, γράφουν. Επομένως, δεν θα του κάνουν καλό, θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ζήσει τον αποχωρισμό τους, που ίσως να είναι και η καλύτερη στιγμή».

«Χρησιμοποιούνται γενικώς τα Μέσα αυτά για τον επικοινωνιακό πόλεμο», πρόσθεσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ