2023-12-08 07:30:01
Φωτογραφία για «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα στο MEGA

 



Τα μουσικά φεστιβάλ έχουν τη δύναμη να φέρνουν κοντά ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα, μέσα από το νέο επεισόδιο που θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου σε MEGA Play και megatv.com μάς ταξιδεύει στα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ και στη μοναδική τους κουλτούρα.

Ελάχιστα πράγματα στη ζωή μπορούν να φέρουν την ενέργεια που προκαλεί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που συγκεντρώνονται στο ίδιο σημείο για να μοιραστούν μία μοναδική εμπειρία. Η μουσική έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτή την εκπομπή, ταξιδεύουμε σε Πολωνία, Βέλγιο, Νεβάδα, Καλιφόρνια, Αγγλία και Βραζιλία αναζητώντας έντονες συγκινήσεις και αξέχαστες συναθροίσεις.

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα και μέσα από την εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» ασχολείται με τα απωθημένα που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε αν κάποια στιγμή στη ζωή μας κερδίζαμε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια!

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» είναι η πρώτη διαδραστική εκπομπή στην υβριδική πλατφόρμα MEGA Play και megatv.com: πατώντας ΟΚ στα tags που εμφανίζονται στην οθόνη, μπορείτε να δείτε έξτρα πληροφορίες για τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα!

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play:

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κίτρινο κουμπί.

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΝΤΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MEGA PLAY & MEGATV.COΜ





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ