2024-01-16 16:10:01
Φωτογραφία για Σοφία Αλιμπέρτη: Σάββατο 27 Ιανουαρίου η ημερομηνία στόχος για την πρεμιέρα της



Στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στην τηλεόραση βρίσκεται η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Σοφία Αλιμπέρτη.

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές στις φημολογούμενες εκπομπές που θα εντάσσονταν στο πρόγραμμα του Open, όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά όντως θα βγει στον αέρα η εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Η εκπομπή θα προβάλλεται ζωντανά και δε θα είναι μαγνητοσκοπημένη όπως η εκπομπή που έκανε η παρουσιάστρια πέρσι στον ΑΝΤ1



Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για live τρίωρο μαγκαζίνο με την Σοφία Αλιμπέρτη στο τιμόνι της παρουσίασης και τον Κωνσταντίνο Δέδε στο πλευρό της.



Το κανάλι που πιστεύει πολύ στη δυναμική της Σοφίας Αλιμπέρτη σχεδιάζει να βάλει την νέα εκπομπή στη ζώνη του μεσημεριανού ανταγωνισμού του Σαββατοκύριακου μεταφέροντας την ήδη υπάρχουσα μεσημεριανή εκπομπή το πρωί.



Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οι μελέτες για την κατασκευή σκηνικού και μένει να δούμε αν θα προλάβουν να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες ώστε στις 27 Ιανουαρίου να γίνει η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης εκπομπής!

Της Νάντιας Ρηγάτου στο eniko.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ