2024-01-21 18:31:35
Φωτογραφία για Πώς να αρωματίσουμε ολόκληρη την κουζίνα μας άμεσα με ένα κλαδάκι δεντρολίβανο και ένα λεμόνι!
Η κουζίνα μας είναι σίγουρα ο πιο αγαπημένος,

Ευτυχώς, υπάρχουν απλά κόλπα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να εξαλείψουμε τις άσκημες μυρωδιές και να αρωματίσουμε ολόκληρη την κουζίνα μας με φυσικά συστατικά, εξοικονομώντας χρήματα και προστατεύοντας την υγεία μας και το περιβάλλον του σπιτιού μας.

Αυτή είναι η περίπτωση του δεντρολίβανου και του λεμονιού, δύο συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως στη μαγειρική και ξεχωρίζουν για το πολύ καλό άρωμά τους. 

Για να μην αναφέρουμε τις απολυμαντικές ιδιότητες του λεμονιού, οι οποίες είναι επίσης πολύ χρήσιμες στον οικιακό καθαρισμό.

Για να αρωματίσουμε λοιπόν την κουζίνα μας και να διαλύσουμε τις άσκημες μυρωδιές με αυτά τα δύο συστατικά, απλά κόβουμε ένα λεμόνι σε φέτες και τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με νερό μαζί με ένα κλαδάκι δεντρολίβανο!!!

Μόλις πάρει βράση, μειώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά.


Καθώς το νερό βράζει, ένα υπέροχο άρωμα λεμονιού και δεντρολίβανου διαχέεται στη κουζίνα μας αλλά και σε όλο μας το σπίτι.

Οι άσκημες μυρωδιές διαλύονται και ένα ευχάριστο άρωμα μας τυλίγει και μας ευφραίνει!!!

Αυτό το απλό κόλπο είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εξαλείψουμε τις άσχημες μυρωδιές μετά το μαγείρεμα και να αρωματίσετε ολόκληρη την κουζίνα μέσα σε λίγα λεπτά!!!

ο πιο ενδιαφέρον και ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού μας, είναι όμως και ο πιο επιρρεπής σε οσμές, για παράδειγμα μετά το τηγάνισμα ενός φαγητού ή το μαγείρεμα ψαριών. Αν και τα πιάτα μας είναι σίγουρα νόστιμα, η μυρωδιά που αφήνουν πίσω τους συχνά δεν είναι η ίδια.

κείμενο και επιμέλεια κειμένου: thali-botanologia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περί ενσωμάτωσης και Ισλάμ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περί ενσωμάτωσης και Ισλάμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ