2024-01-23 14:47:51
Φωτογραφία για Ινδία: Τρεις υπάλληλοι των σιδηροδρόμων σκότωθηκαν από τοπικό τρένο κοντά στη Βομβάη κατά τη διάρκεια εργασιών σηματοδότησης
Τρεις σιδηροδρομικοί υπάλληλοι που εργάζονταν σε γραμμές σκοτώθηκαν όταν ένα τοπικό τρένο τους πέρασε πάνω από το Vasai στην περιοχή Palghar, δήλωσαν αξιωματούχοι την Τρίτη. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:55 τη Δευτέρα μεταξύ των σταθμών Vasai Road και Naigaon, όταν ο τοπικό πήγαινε προς την Churchgate, δήλωσε αξιωματούχος της κυβερνητικής σιδηροδρομικής αστυνομίας (GRP).

Οι νεκροί ταυτοποιήθηκαν ως ο επικεφαλής επιθεωρητής σηματοδότησης στο Bhayander Vasu Mitra, ο συντηρητής ηλεκτρικής σηματοδότησης Somnath Uttam Lambutre και ο βοηθός Sachin Wankhade, ανέφεραν οι Western Railways σε δήλωση, προσθέτοντας ότι όλοι προέρχονταν από το τμήμα σηματοδότησης του τμήματος της Βομβάης.

«Σε ένα ατυχές περιστατικό, τρεις υπάλληλοι της WR έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Στις 22 Ιανουαρίου 2024, είχαν πάει για να παρευρεθούν σε ζητήματα σημείων σηματοδότησης που είχαν αποτύχει το βράδυ. Παρατράπηκαν από διερχόμενο τοπικό τρένο μεταξύ Vasai Road & Naigaon στην αργή γραμμή UP στο km 49/18 και έχασαν τη ζωή τους επί τόπου στις 20:55», ανέφερε η δήλωση.


Το WR είπε ότι ο διευθυντής του τμήματος σιδηροδρόμων και άλλοι ανώτεροι σιδηροδρομικοί αξιωματούχοι έσπευσαν στο σημείο και παρείχαν κάθε βοήθεια στα μέλη της οικογένειας των θυμάτων. Πρόσθεσε ότι ένα ποσό 55.000 ₹ το καθένα έχει καταβληθεί στα μέλη της οικογένειας ως άμεση ανακούφιση.

«Επιπλέον, η ex gratia πληρωμή και άλλες πληρωμές θα εκταμιευθούν στα μέλη της οικογένειας του θανόντος εντός 15 ημερών. Η οικογένεια των Sachin Wankhede και Somnath θα λάβει περίπου. περίπου Rs. 40 lakhs ενώ η οικογένεια του Vasu Mitra θα λάβει περίπου Rs. 1,24 cr», ανέφερε.

Εκτός από αυτό το ποσό, θα καταβληθούν και οφειλές διακανονισμού στα μέλη των οικογενειών των θανόντων εργαζομένων, ανέφερε ο Δυτικός Σιδηρόδρομος, προσθέτοντας ότι έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ