2024-01-24 16:13:19
Φωτογραφία για Οι συνταξιούχοι του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Μακεδονίας –Θράκης έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας τους.
Σε κλίμα εγκάρδιο, οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Μακεδονίας –Θράκης, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της διοίκησής τους, παραβρεθήκαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονικης.

Η χαρά και η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων. Είναι από τις λίγες στιγμές που όλοι μαζί οι συνταξιούχοι μπόρεσαν και βρεθήκαν στον ίδιο χώρο και αντάλλαξαν ευχές και σκέψεις άλλα και θυμήθηκαν στιγμές από τον εργασιακό τους βίο στον σιδηρόδρομο.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βασίλης Πιτυτζόγιας και μέλη της διοίκησης

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης στους καλεσμένους προσφέρθηκαν καφέδες και εδέσματα δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία δημιουργίας « πηγαδάκια» με ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι που επικρότησαν την πρόταση του γράφοντα για μία αντί δύο εκδηλώσεις κοπή της πίτας τους. Κάποιο προχώρησαν παραπέρα και είπαν γιατί όχι και συνένωση.


Στην διάρκεια της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών και τους συναδέλφους τους που έφυγαν από την ζωή.

Τόσο η διοίκηση του Συνδέσμου όσο και οι νομικοί σύμβουλοι τους, ενημέρωσαν τα μέλη για την πορεία των συνταξιουχικών τους θεμάτων εκφράζοντας την ανησυχία τους για την έκβαση των δίκαιων αιτημάτων τους και κυρίως αυτών που αφορούν τα αναδρομικά των συντάξεων τους. «Πρέπει να δοθεί άμεσα πολίτικη λύση στα συνταξιοδοτικά μας θέματα» είπαν οι ομιλητές.









Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com




ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ