2024-02-03 22:22:22
Φωτογραφία για Σώα η 43χρονηΗ περιπέτεια της κας Ευριδίκης Σούρλα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η 43χρονη, είναι καλά και ασφαλής.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Σούρλα, 43 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στην περιοχή των Αχαρνών Αττικής, το πρωί της 20/01/2024.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 31/01/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 03/02/2024, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η 43χρονη, βλέποντας ότι η οικογένειά της την αναζητεί με SILVER ALERT, παρουσιάστηκε στο οικείο Α.Τ. και δήλωσε ότι είναι καλά και ασφαλής.

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.


Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Διαβάστε επίσης:Ο χυμός που «σκοτώνει» τη σαλμονέλα. Τι έδειξε μελέτη22χρονη πέθανε από καφεΐνη. Τα συγκλονιστικά ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασηςΤούρτα γενεθλίων: “Είμαι επιστήμονας τροφίμων και αυτό, δεν θα το έκανα ποτέ!”Τι είναι η πλευρίτιδα από την οποία πέθανε η 26χρονη ΛυδίαΚάπνισμα και θυρεοειδής

 

themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ