2024-02-15 10:35:03
Φωτογραφία για Ο απαράβατος όρος που θέτει o Μουτσινάς για την τηλεοπτική επιστροφή του
Μπορεί να βρίσκεται αυτή την τηλεοπτική σεζόν εκτός τηλεόρασης ωστόσο τα τηλεοπτικά κανάλια φαίνεται πως ποτέ δεν τον ξέχασαν. 

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος πέρυσι πήρε την απόφαση να μείνει εκτός για έναν χρόνο και είναι από τους λίγους που το τήρησαν μέχρι τέλους αν και οι προτάσεις έπεφταν βροχή από όλα σχεδόν τα κανάλια που έδιναν γη και ύδωρ για να τον αποκτήσουν.

Το ίδιο βροχή συνεχίζουν να πέφτουν και τώρα αναφορικά με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και την επερχόμενη επιστροφή του ωστόσο υπάρχει ένας απαράβατος όρος που θέτει στα ραντεβού του με τα κανάλια. Βλέπετε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είναι άκρως περιζήτητος στην τηλεοπτική αγορά γι’ αυτό και θέτει τους όρους του ώστε να επιστρέψει του χρόνου. Αν κάτι δεν διαπραγματεύεται ωστόσο φαίνεται πως είναι το βραδινό σόου που επιζητά να κάνει ασχέτως με το τι άλλο θα κάνει – αν θα κάνει στο κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί.


Ετσι, είτε κάνει μια ή δυο εκπομπές, είτε επιστρέψει στις οθόνες μας το “Καλό Μεσημεράκι”, ο Νίκος Μουτσινάς θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να γυρίσει στα τηλεοπτικά δρώμενα να κάνει και ένα βραδινό σόου ή μόνο το βραδινό σόου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η τελευταία απόπειρά του για κάτι τέτοιο δεν είχε στεφθεί με επιτυχία καθώς κόπηκε από τον ΑΝΤ1 μέσα σε λίγες μόνο Κυριακές. Ηταν το επονομαζόμενο “Synday Live” που προβλήθηκε το 2018 με παρουσιαστές εκείνον και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπούλου (tinamess)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ