2024-03-12 13:41:37
Φωτογραφία για Τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» κάνουν πρεμιέρα - Σε ποιο κανάλι θα το δούμε;



Για τους ντετέκτιβ το «κλειδί» για την εξιχνίαση των πιο δύσκολων ανθρωποκτονιών βρίσκεται κάπου μέσα στις τελευταίες 24 ώρες ζωής του θύματος.

Τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» έρχονται από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 01:00 σε Α΄ τηλεοπτική προβολή στο ΜΑΚ TV και είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, που υπόσχεται να μας συγκλονίσει!

Η σειρά «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» παρακολουθεί τους αποφασισμένους ερευνητές, καθώς αναλύουν τα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτού του κρίσιμου χρονικού διαστήματος των τελευταίων 24 ωρών της ζωής του θύματος, προκειμένου να ανασυνθέσουν το χρονοδιάγραμμα της δολοφονίας, να ξεκλειδώσουν το κίνητρο και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Από ζηλιάρηδες συζύγους και εμμονικούς κυνηγούς μέχρι θαμμένα μυστικά και κρυμμένα όπλα, κάθε επεισόδιο από τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» είναι ένα θανάσιμο παζλ, όπου οι θεατές ακολουθούν κάθε βήμα της αγωνιώδους έρευνας.

Από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 01:00 εξιχνιάζουμε «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» στο ΜΑΚ TV.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίτη, 12/3/2024: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίτη, 12/3/2024: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ