2024-04-01 10:05:03
Φωτογραφία για Από τη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 στο «Διάφανη αγάπη» του ALPHA
Από τη «Μάγισσα», όπου άφησε ισχυρό στίγμα στον ρόλο του Μάρκου Λάσκαρη, σε νέα σειρά με μεταφυσικά στοιχεία στον Alpha μετακινείται την προσεχή σεζόν ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.

Ο Alpha θα εντάξει στην prime time την ελληνική εκδοχή της αστυνομικής σειράς «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»), η οποία θα φέρει τον τίτλο «Διάφανη αγάπη». Κεντρικός ήρωας ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός που καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του: τη… δολοφονία του.

Στο πλαίσιο μιας αστυνομικής επιχείρησης, ο κεντρικός ήρωας σκοτώνεται και αποφασίζει να μην περάσει την «κόκκινη πόρτα» στην άλλη ζωή, αλλά να παραμείνει στη Γη ως αόρατος ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του και να σώσει τη ζωή της γυναίκας του η οποία κινδυνεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, για τον κεντρικό ρόλο σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Primavision βρίσκεται ο πρωταγωνιστής της «Μάγισσας», Μ. Παπαδοκωνσταντάκης.

Ο ρόλος του στην επική σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται στο τέλος του α’ κύκλου, καθώς η «Μάγισσα 2» θα μας μεταφέρει 100 χρόνια πίσω, με πλήρως ανανεωμένο καστ.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ